Ett av vårens största och roligaste projekt är vårt nya samarbete med Slättarps gård utanför Skegrie, mellan Vellinge och Trelleborg. En gammal gård med nya ambitioner för alla generationer. Här kan man handla fina saker till hemmet, utöka garderoben, äta gott, fika smarrigt och sola på soldäcket. Har ni inte redan varit där, åk dit!

Nu är all invändig renovering klar – dags att satsa på utsidan! Vallkil & Jacobsson trädgårdsarkitektur har fått i uppdrag att rita en utemiljö i äkta Slättarpstil. Helt enkelt ett drömprojekt för oss. Det blir en karaktärsfull trädgårdsdesign, avskalat och djärvt. Rena ytor möter vilda former. Soliga vrår och sittplatser i spelande skugga. Vi ska skapa en utemiljö som sätter Slättarp på trädgårdskartan!

Under våren kommer vi också att hålla föredrag med trädgårdstema i Slättarps vackra lokaler. Första tillfället är tisdagen den 9/4 och då håller vi ”Forma din trädgård – Trädgårdsdesignerns bästa tips för hur skapar man en hållbar och karaktärsfull trädgårdsmiljö”. För mer information och bokning, kontakta Slättarps gård.