Designpaket för Privata trädgårdar

Våra designpaket

Vi erbjuder tre olika designpaket som vi kallar GRUND, KARAKTÄR och KOMPLETT. Självklart kan vi dessutom skapa ett paket anpassat just efter era behov. Oavsett omfattning så grundar sig alla projekt i ett kostnadsfritt besök i er trädgård. Därefter lämnar vi offert på det designpaket som ni önskar.

Alla platser och kunder är unika och behöver lika unika lösningar. Vi ger struktur till dina trädgårdsdrömmar och levererar karaktärsfulla och hållbara planer för din utemiljö. Vi utgår från Skåne (Malmö/Lund-regionen) men tar oss an uppdrag i hela Sverige.

Grund

Designpaket GRUND passar dig som vill ha hjälp med att hitta en harmonisk grundstruktur i din trädgård.

Vi levererar en skalenlig skiss som beskriver former, volymer, höjder och rumslighet som passar din utemiljö och dina behov. Enstaka karaktärsgivande växtslag namnges. Oftast träd och häck. Från 18000 kr

Karaktär

Designpaket Karaktär passar dig som vill behöver en plan med högre detaljnivå än det som ingår i GRUND att gå efter. Vi levererar en skalenlig ritning, en så kallad illustrationsplan, som visar karaktären på din framtida trädgård samt vyer och 3d illustrationer som beskriver trädgårdens rumslighet. I priset ingår växter, allt från krokus till ek, de olika markmaterialen och dess mönsteranpassning. Allt presenteras med namn och bild för att ge bästa uppfattningen om det färdiga resultatet. Från 25000 kr

Trädgårdsdesign trädgårdsarkitekt Skåne Glumslöv

Komplett

Designpaket KOMPLETT passar dig som ska anlita en anläggningsfirma eller som vill ha en ännu tydligare plan att gå efter i egen anläggning. Detta paketet anpassas efter era behov men kan innehålla belysningsplan, planteringsplan med kvalité och mängdangivelser, markberedningsplan, konstruktionsritningar, bygglovshandlingar, plantering, skötselplan m.m. Vi kan också vara projektledare för din trädgårdsanläggning, då samordnar vi anläggare, snickare, elektriker m.m. till ditt projekt. Vi har också ett rutinerat skötselteam som består av utbildade trädgårdmästare, som kan se till att din nyplanterade trädgård får den start som behövs för att ge vacker trädgård på lång sikt.

Skötsel är en RUT-tjänst med avdrag på 50% av arbetskostnaden om man är berättigad till RUT. Läs mer om RUT här.

Trädgårdsdesign Skåne TrädgårdsarkitektTrädgårdsdesign Malmö Trädgårdsarkitekt

Rådgivning

Diskussion och snabba råd i din trädgård

Jacobsson Boo Trädgårdsarkitektur erbjuder rådgivning i planering, utformning, anläggning och skötsel av din trädgård. Vi träffas i din trädgård och diskuterar problem och möjliga lösningar på plats. Om ni efter rådgivningstillfället skulle vilja gå vidare och beställa av ett av våra designpaket dras kostnaden för rådgivningen av detta paket. Är ni intresserade av ett komplett designförslag rekommenderar vi några av de designpaket vi erbjuder. Vi utgår från Lund Malmö men tar uppdrag i hela Skåne.

2 timmars rådgivning. Pris 3000 kr (inkl. moms)

Tilläggstid 975 kr/tim (inkl. moms)
Utanför Malmö-Lundregionen tillkommer kostnad för resa, 35 kr/mil och 500 kr/tim (inkl. moms).

Kontakta oss för att boka in ett besök.

Presentkort

Ge bort en ovanligt kreativ gåva!

Presentkortet kan utfärdas i valfritt belopp och kan användas som betalning

eller delbetalning för någon av våra tjänster.

Giltighetstid två år.

Kontakta oss för mer information eller beställning av presentkort.