Nu när vi i Skåne äntligen har fått några riktigt sköna vårdagar är det lätt att tänka att vintern faktiskt är förbi. Vad fantastiskt det skulle vara om det vore så. I mitt kryddland har en liten rosmarinbuske lyckats övervintra, för första gången på flera år. Heja rosmarin – håll ut några veckor till! Jag räknar med dig till sommarens grillade lammkotlett.

Det är inte bara ljuset som kommit åter. Vi märker också en tydlig ökning på förfrågningar om trädgårdsdesign. Solens vårstrålar väcker tydligen många trädgårdstankar till liv. Det är verkligen roligt att se det stora intresse som finns där ute.

Under våren kommer vi, förutom att designa trädgårdar och parker runt om i landet, också vara med på Malmös stora trädgårdsmässa, Vår Trädgård, och hålla föredrag under Bjurfors Stora Visningsvecka. I slutet av maj ska vi ånyo vara med på Malmö Garden Show. Det blev ju en succé för oss förra året så det ska bli roligt att återvända. Malmö Garden Show har verkligen blivit en folkfest som alla borde besöka.